Kone Office

  • Kone
  • Kone 2
  • Kone 3

The Peppermint Room were engaged by KONE to redesign and refurbish their ACT and Southern NSW office in Mitchell. The brief was to create a modern and stimulating working environment in keeping with their national office guidelines.

By creating a more open plan office layout it promoted a more collaborative and interactive working environment throughout the office. Split over two levels, the lower level is designed to be the work zone with an open plan office layout and a warehouse space for repairs and storage of parts. Whilst the upper level is designed for small and large meetings, group training and provides staff with a bright fresh new breakout area to relax and have their lunch comfortably.

The colour and finishes selection involves a contemporary and innovative palette incorporating KONE’s corporate colours and style.

Photographs by Ben Andrews

Comments are closed.